Royal FloraHolland

Trade Fair

Wij waren te vinden op de Trade Fair 2016.

Bekijk hier onze special beurspagina!

The future is NOW!

Bekijk alle nieuwsitems

Maak kennis met

Flower4all is gevestigd aan de Bonnenlaan te ‘s-Gravenzande, in het hart van de groene sector en op slechts 5 kilometer afstand van de bloemenveiling in Honselersdijk. Deze nabijheid betekent dat wij snel kunnen handelen.

Wij hebben de mogelijkheid om een volledig kant en klaar product te realiseren, waarbij versheid en accurate levering voorop staan. De activiteiten van Flower4all gaan verder dan alleen de veiling, exporteurs en groothandel beleveren. Sinds januari 2013 zijn wij in het bezit van 2 boeketten/snijlijnen. Vanaf de productielocatie in ‘s-Gravenzande zijn wij dan ook in staat om een product te vervaardigen voor de retail. Van een Santini boeket, Santini+ boeket of een volledig kant en klaar gemengd boeket met verschillende componenten.

Flower4all voorziet al sinds 2006 de schappen in meerdere winkelketens van een prachtig boeket. In overleg met de retailer zorgen wij voor een seizoensgebonden product of een dat het hele jaar door kan worden aangeboden. Met de verschillende soorten en variëteiten in ons assortiment is er voor ieder seizoen een geschikte samenstelling te realiseren.

Doordat er op locatie geproduceerd wordt, zijn de lijnen korter en kunnen wij de versheid en kwaliteit garanderen. Van een vers geoogst product op dag 1, tot een boeket in het schap op dag 2!

Van een vers geoogst product op dag 1, tot een boeket in het schap op dag 2!

Onze zorg is de klant ontzorgen!